Política de privacitat

Política de privacitat

ÚS I TRACTAMENT DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

Us informem que les dades de caràcter personal que poguessin proporcionar-se, a través d’aquest lloc web, així com les que pogués facilitar en el futur en el marc de la seva relació jurídica amb aquesta entitat, seran incorporades a la nostra base de dades. S’informa sobre els extrems següents relatius a la protecció de dades:

 1. Responsable del tractament: Som responsables de les dades recollides al formulari corresponent.
 2. Necessitat del tractament: La comunicació de les vostres dades a través del formulari corresponent és obligatòria per a poder contactar.
 3. Finalitats del tractament i legitimació del tractament:
  • Gestionar, administrar, prestar-li els serveis o facilitar-li els productes que sol·licite i, si escau, per al compliment i execució dels contractes que poguera subscriure, conèixer millor els seus gustos, adequar els serveis a les seues preferències.
  • Enviar-lo, per correu postal, correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, comunicacions comercials i publicitàries sobre els nostres productes i/o serveis.
 4. Destinataris: Contractem amb alguna entitat que presten serveis com els de manteniment i hosting, a través de contractes d’encàrrec del tractament per donar suport a les finalitats de tractament indicades.
 5. Termini de conservació de dades: Conservarem les vostres dades mentre es mantingui el tractament i no sol·liciteu la supressió de les dades.
 6. Drets: Podrà exercitar els drets d’accés, rectificació, supressió, limitació al tractament, oposició, portabilitat i dret a no ser objecte d’una decisió basada únicament en el tractament automatitzat, mitjançant comunicació escrita al domicili indicat a l’avís legal ia revocar-ne el consentiment sense efectes retroactius o oposar-se a la recepció de comunicacions comercials publicitàries per correu electrònic i altres mitjans de comunicació electrònica equivalent, enviant ja presentar una reclamació davant de l’Autoritat de control, a Espanya, l’Agència Espanyola de Protecció de Dades.
 7. Modificació de la política de privadesa: Ens reservem el dret a modificar la seva Política de Privadesa, d’acord amb el nostre propi criteri, o motivat per un canvi doctrinal de l’Autoritat competent en Protecció de Dades, legislatiu o jurisprudencial. L’ús de la Web després d’aquests canvis implicarà acceptar-los.
 8. Legislació aplicable: Qualsevol controvèrsia que es derivi de lús daquest Site, serà regida, interpretada i sotmesa dacord amb les lleis d’ Espanya.