Tendals verticals: els seus avantatges i usos recomanats

Instal·lació de tendals verticals a la Costa Brava

Els tendals verticals són una excel·lent opció per protegir la teva llar o negoci dels raigs solars, el vent, la pluja i altres elements naturals. Aquests tendals es caracteritzen pel seu disseny vertical, cosa que els permet cobrir espais allargats o de difícil accés que altres tipus de tendals no poden cobrir. Els teixits habituals per a aquest model de tendal són la lona acrílica o el pvc, que es poden combinar amb finestres de pvc transparent per donar visibilitat amb l’exterior (molt comú a hostaleria) o també amb teixits tècnics com l’Screen o el Soltis.

Els tendals verticals són molt versàtils i es poden fer servir en una àmplia varietat d’espais i situacions. Alguns dels usos recomanats per als tendals verticals són:

  1. Protecció solar a terrasses i balcons: Si tens una terrassa o balcó a casa teva, els tendals verticals són una excel·lent opció per protegir el teu espai dels raigs solars i augmentar la privadesa.
  2. Protecció de finestres: Els tendals verticals es poden instal·lar en finestres per protegir-les del sol i la pluja, reduint així l’entrada de calor i augmentant l’aïllament tèrmic a la llar.
  3. Protecció de negocis: Els tendals verticals són una excel·lent opció per protegir negocis com ara restaurants, bars, cafeteries i botigues, permetent als clients gaudir de l’espai exterior mentre es protegeixen del sol i la pluja.
  4. Coberta de pèrgoles: Si tens una pèrgola a la teva llar o negoci, els tendals verticals poden ser una excel·lent opció per cobrir-la i augmentar la protecció contra els elements.

Ara bé, per què hauries de considerar utilitzar un tendal vertical en lloc d’un altre tipus de tendal? Aquí et presentem alguns dels avantatges dels tendals verticals:

  1. Major protecció contra el sol: Els tendals verticals protegeixen les finestres i les zones cobertes de la incidència directa del sol, reduint així l’entrada de calor i augmentant l’aïllament tèrmic de l’espai.
  2. Fàcil instal·lació: Els tendals verticals són molt fàcils d’instal·lar i no requereixen grans obres o modificacions a l’estructura de la llar o negoci.
  3. Major privadesa: Els tendals verticals poden instal·lar-se per cobrir espais de difícil accés i augmentar la privadesa de la llar o negoci.
  4. Versatilitat: Els tendals verticals poden instal·lar-se en una gran varietat d’espais i situacions, cosa que els converteix en una opció molt versàtil.

A SolExpert t’ajudem a actualitzar la teva terrassa

No deixeu que vingui l’estiu sense actualitzar la vostra terrassa o jardí. Som experts en protecció solar i podem ajudar-te a dissenyar la teva terrassa, tant si optes per un tendal vertical, un tendal cofre, un tendal vela, o qualsevol tipus de tendal, a SolExpert, els nostres tècnics a L’Escala, et poden ajudar a acabar de definir el teu projecte i oferir-te un pressupost.

About the Author

També et pot interessar