Instal·lació de tendals motoritzats a l’Escala

Un tendal motoritzat, un dia d’avui, és un gran avanç indispensable pel que fa als manuals. Atorga una sèrie d’avantatges, com a prevenir lesions en un mal gest si es tracta de grans mides, per exemple. Si estàs interessat en la instal·lació de tendals a l’ Escala, et recomanem no perdre’t aquest article. La motorització en els tendals implica l’ús d’un motor per fer funcionar la coberta. Els tendals que usen un motor per a enrotllar o estendre la coberta, és denominen tendals motoritzats. Són un dels millors accessoris per a l’ombra del seu espai exterior. Aquest article ofereix una visió general dels explicats motoritzats i els seus avantatges.

Tendals motoritzats – Com funcionen

A diferència dels tendals manuals, els tendals motoritzats compten bàsicament amb un motor que s’utilitza per estendre o retreure el material del tendal. Aquest motor pot ser alimentat per la xarxa elèctrica o una bateria incorporada. Sol estar ocult dins de la caixa o cofre del sistema, cosa que el protegeix de les influències meteorològiques alhora que millora el seu aspecte general.

 

Els tendals motoritzats a bateria, instal·lats per SolExpert, instal·lació de tendals a l’Escala són els més fàcils d’instal·lar i constitueixen la millor opció per a les finestres llunyanes o els espais de difícil accés, ja que no requereixen una presa de corrent. En canvi, els tendals motoritzats que funcionen amb la xarxa elèctrica es connecten a una presa de corrent i solen requerir la intervenció d’un electricista per instal·lar-la.

 

Alguns tendals motoritzats tenen un motor que funciona amb energia solar, mentre que altres funcionen amb un adaptador de corrent continu. Molts tendals motoritzats moderns compten també amb un sistema d’automatització on s’afegeix un sensor perquè el tendal motoritzat s’estengui o retregui automàticament en funció de les condicions meteorològiques. Aquests tendals motoritzats automatitzats poden detectar la pluja, el vent i el sol, i s’estendran o replegaran automàticament sense supervisió.
A més, alguns sistemes de tendals retràctils motoritzats poden incloure característiques addicionals com il·luminació integrada, calefacció i comandaments a distància que li permeten manejar el sistema d’ombra només prement un botó. Sigui quina sigui la seva elecció, descobrireu que la motorització dels tendals i altres sistemes d’ombreig ofereix molts avantatges que poden transformar el seu espai vital o la seva zona exterior. Durant la calor sufocant de l’estiu, el tendal retràctil de la terrassa s’obre.
L’ombra que produeix protegeix els mobles i les plantes. La casa es manté fresca a l’interior.
Instal·lació de tendals motoritzats a l’Escala
Instal·lació de tendals motoritzats a l’Escala

Avantatges del seu ús

Els tendals motoritzats no només ofereixen els avantatges típics dels tendals: reducció de l’enlluernament, privadesa, estalvi d’energia, protecció dels mobles, elegància, millora de l’atractiu de la vorera, etc., sinó que la instal·lació de tendals motoritzats a l’ Escala, ofereix molt més… El principal avantatge dels tendals motoritzats és la seva òptima comoditat o facilitat dús.
Amb només prémer un botó del seu control remot, podeu controlar el vostre(s) tendal(s) des de la comoditat de la vostra cadira. Això us estalvia temps i energia, millorant la seva qualitat de vida.

Instal·lem i reparem el teu tendal a L’ Escala

A SolExpert, instal·lació i reparació de tendals de tot tipus a l’Escala som distribuïdors Somfy a la Costa Brava. Així comptaràs amb una de la marca líder en la fabricació de motors per a tendals.

About the Author

També et pot interessar

No Related Post