Quin tendal s’adapta més a les teves necessitats

Els tendals són una addició excel·lent a l’estètica i la funcionalitat dels espais comercials i aparadors a l’aire lliure. Aquests revestiments ofereixen protecció contra la llum solar i la pluja i poden proporcionar un atractiu visual millorat per a aparadors o patis que altrament estarien “nus”.

Escollir quin tendal funciona millor per al seu negoci o propietat comercial pot ser una decisió difícil. Si és nou al món de la compra de tendals retràctils o altres subministraments per a tendals, és possible que no sàpiga per on començar. A Solexpert, instal·lació de tendals a l’Escala, ajudem els nostres clients a fer inversions informades en l’aspecte i la funció dels seus espais comercials. A continuació, us parlem d’alguns dels factors que heu de tenir en compte a l’hora d’iniciar el vostre procés de compra de tendals.

1. Funció

En comprar tendals, un dels factors més essencials a considerar segueix sent la funció prevista del tendal. Què proporcionaria un tendal per al vostre espai comercial? En general, la majoria de les empreses compren tendals per una de dues raons principals.

Tendal d’aparador

Com un dels principals tipus de tendals comercials, els tendals per a aparadors ofereixen una forma assequible i pràctica d’arreglar l’exterior d’una empresa. Com a benefici addicional, aquests accessoris també ofereixen protecció contra els elements per als clients, exhibicions de botigues, senyalització i més.

Tendal per a ús en restaurant

Més enllà dels aparadors dels comerços detallistes, els propietaris de restaurants sovint fan servir tendals per cobrir el pati o els menjadors a l’aire lliure. A causa de la mida típica de les àrees que cobreixen aquests tendals, els tendals comercials per a restaurants solen ser més grans que els tendals d’aparador i estan fets de diferents materials tractats.

Si heu triat afegir un tendal al seu espai comercial, l’ús previst el guiarà en prendre decisions sobre mida, estil, color i molt més. Comenceu el vostre procés de compra tenint una idea clara del que voleu que proporcioneu un tendal per al vostre espai.

2. Grandària

Quan té un propòsit clar al cap per al seu tendal comercial, és hora de pensar en les mides. La mida ajuda a determinar els materials, estils i colors disponibles i impacta el preu i les característiques com la retracció o el moviment assistit per motor.

Conèixer la mida general que voleu per al seu tendal comercial pot ajudar a obtenir excel · lents suggeriments, una cotització precisa i més. Si no sabeu quina mida de tendal seria el més adequat per al seu espai comercial, poseu-vos en contacte amb un professional perquè l’orienti.

3. Estil

Comprar un tendal per al vostre espai comercial es converteix tant en una inversió en l’estil del vostre negoci com en la funcionalitat d’un espai. Els tendals estàndard i els populars tendals invisibles ofereixen cadascun una estètica completament diferent per a un negoci o un espai de pati a l’aire lliure. Considereu detingudament aquestes i altres opcions de tendals per trobar la combinació perfecta per a la imatge de la vostra empresa o l’ambient del menjador.

4. Retràctil vs. Fix

Una altra elecció important a lhora de triar el tendal de paret ideal per al seu negoci o restaurant inclou el moviment. Alguns tendals, coneguts com a tendals retràctils, es poden retreure per obrir l’espai o canviar l’estètica. Aquests tendals retràctils comercials ofereixen més personalització dàreas que els tendals fixos. Els propietaris de negocis poden retreure els tendals per protegir-los de les inclemències del temps o brindar als clients més oportunitats per divertir-se sota el sol. Una actualització a un mecanisme de retracció motoritzat amb un sensor de vent per a un tendal comercial a l’aire lliure pot facilitar l’operació de tendals més grans.

5. Material i Color

Els propietaris de negocis tenen algunes opcions quan es tracta de materials i colors per a tendals retràctils motoritzats per a exteriors. Algunes teles i colors per a tendals retenen o absorbeixen la calor millor que altres, de manera que és útil investigar els beneficis de cada tipus de material abans de decidir quin material de tendal comprar. En general, els tendals estan fets de materials com:

Metall
Fusta o altres materials naturals
Fibra de vidre
Vinil
Polièster
Teixits acrílics
Llenç

Torneu al propòsit que va decidir per al seu tendal i pensi en el clima típic en la ubicació del seu negoci. Trieu un material de tendal i colors que promoguin l’ambient que voleu per al seu espai. Si us sentiu perduts, poseu-vos en contacte amb un expert en tendals comercials perquè us ajudi a comprendre què fa cada material en un espai exterior.

6. Impermeabilització

Si bé alguns materials populars utilitzats per a tendals i cobertes per a exteriors ja vénen impermeabilitzats o resistents a l’aigua fins a cert punt, pot ser necessària una impermeabilització addicional per als tendals que s’usen en espais que reben

About the Author

També et pot interessar