Experts en tendals i cortines de protecció solar a l’ Escala

tendals i cortines a l' Escala

Protecció solar i decoració a L’Escala

A SolExpert, estem especialitzats en protecció solar y decoració i tendals i cortines a l’Escala. Per a la protecció solar, disposem de tota mena de tendals, com tendals de cofre, tendals invisibles, tendals articulats, persianes, tendals enrotllables o tendals de punt recte. Instal-lem tota classe de tendals i tendals veles d’ombra fets a mida. Tendals  amb instal·lació fixa o retràctil.

Adaptant-nos sempre a les necessitats dels nostres clients.

Instal-lació de tendals i protecció solar a l’Escala

Els tendals són la nostra gran passió. Realitzem tots els dissenys a mida, adossats a la casa, a la seva terrassa, o independents al jardí. Els tendals us protegeixen a vosaltres i a la vostra família de l’exposició solar. En particular, els tendals són una manera excel·lent de protegir-vos a vosaltres i a la vostra família de l’exposició als raigs UV del sol. Els tendals poden proporcionar ombra dissenyada per protegir-vos dels raigs UV nocius. Amb un tendal, podeu seure còmodament a l’exterior i gaudir del vostre pati, potser veure com els vostres fills juguen a la caixa de sorra del porxo del darrere. Per descomptat, encara s’ha d’aplicar protector solar i, si escau, portar roba protectora a l’exterior; però un tendal pot reduir significativament la quantitat de raigs UV que es dirigeixen cap al teu camí.

Els tendals redueixen l’exposició a la pluja a les zones exteriors

Els tendals també poden ser útils per protegir determinades zones de la vostra llar de la pluja. Si teniu mobles d’exterior, la instal·lació d’un tendal pot protegir les vostres cadires i taules de que es mullin cada vegada que plou. Aquest és un avantatge especialment útil si el tendal penja sobre un porxo de fusta o qualsevol altre tipus de material que es pugui danyar per una exposició excessiva a la humitat. A més, un tendal pot evitar que la pluja i l’aigua s’acumulin al voltant de la vostra llar, que poden filtrar-vos a casa i desgastar-vos a la vostra base. Cap d’aquestes situacions és ideal, però molts propietaris experimenten aquest problema i no busquen resoldre’l. Un tendal pot proporcionar comoditat, alleujament i protecció.

tendals i cortines a l' Escala
tendals i cortines a l’ Escala

Mosquiteres e interiors a l’ Escala

Per a l’interior a SolExpert, tendals i cortines a l’ Escala, disposem de solucions decoratives per a la teva finestra. Panell japonès, plisat, persianes enrotllables, persianes verticals.

Per acabar amb els insectes i mosquits, us oferim diferents tipus de mosquiteres; rodet, corredissa fixa o plisada. Sempre adaptat a la teva finestra o terrassa. Pèrgoles i paravents, d’ alumini o acer, amb coberta de panell sandvitx o vidre. Cortines  per a una vista panoràmica i per gaudir al màxim de la teva terrassa tant a l’estiu com a l’hivern.

About the Author

També et pot interessar

No Related Post