Instal·lació de tendals a l’Escala per a l’hostaleria

Les terrasses són una forma fantàstica d’ampliar la superfície de les taules del restaurant. Amb ells, podreu aprofitar al màxim l’espai del vostre restaurant. A Solexpert, som especialistes en instal·lació de tot tipus de tendals per a l’hostaleria a l’Escala. Pensar en el benestar dels clients és la nostra intenció principal. Per tant, és convenient saber que un bon tendal és sinònim de comoditat.D’altra banda, si teniu intenció de crear un espai per menjar a l’aire lliure, heu de crear una ombra per protegir els seus clients del sol o la pluja. Això ajudarà a augmentar la satisfacció dels clients i també a disposar de més espai.

Instal·lació de tendals a l’Escala per a l’ hostaleria

Per fer-ho, necessitareu un tendal que ampliï l’espai. Per això, ha de decidir alguns aspectes que determinaran el resultat que obtindrà. Això depèn de la vostra elecció. I per ajudar-te amb això, veurem alguns factors a tenir en compte a l’hora d’escollir els tendals per al teu restaurant a l’Escala;

1. El tipus de tendal
En funció del que pretengueu crear, haureu de triar entre els diferents tendals disponibles. Hi ha tendals retràctils que es poden fixar i separar de l’exterior de l’edifici. Els tendals retràctils poden ser manuals o motoritzats.

També tenim tendals fixos, independents o tendals d’estil pèrgola. Tots aquests tipus de tendals estan disponibles en diferents colors, teixits, dissenys i marcs. La manera més fàcil de superar aquest factor és determinar on voleu que el vostre tendal estigui fixat (porta, finestres o patis), i escollirà l’estil que s’ajusti a aquest requisit.

2. La mida del tendal
La mida del tendal dependrà d’on vulguis fixar-lo, de l’espai que tinguis disponible i de la superfície que vulguis crear. Acostumem a recomanar alguna cosa lleugerament gran, però mai massa petit. Si el tendal es fixarà a les finestres o portes, una mida mínima és adequada. Però si és per cobrir una zona de menjador exterior, la mida del tendal estil pèrgola serà ideal.

Cal seleccionar la mida ideal per a l’espai a cobrir sense que sembli massa poc o més del necessari. Cal tenir en compte que la senzillesa és el millor!

3. La tela
El teixit/material del tendal. Els tendals estan disponibles en diferents colors, dissenys, patrons i teixits. Es poden fer a mida amb el logotip de l’empresa o només colors o patrons llisos. Els tendals personalitzats podrien ajudar a atraure clients al vostre negoci, així que hauríeu de tenir-ho en compte.

Independentment de la manera que decideixis fer-ho, els teixits dels tendals han de ser d’alta qualitat, protegits contra els UV, resistents al temps i als canvis, i també s’adaptaran perfectament al teu negoci.

4. L’estil de tendal
Quan hàgiu escollit la zona on voleu muntar el tendal, automàticament se us donarà una visió de l’estil del tendal. Quan dic estil de tendal, em refereixo a la forma i l’arquitectura coincident de la zona del teu restaurant.

Diràs si vols que el tendal sigui diagonal, recte o en forma de caixa des de l’espai exterior.

Instal·lació de tendals a l'Escala per a l'hosteleria
Instal·lació de tendals a l’Escala per a l’hostaleria

5. El color del tendal
L’elecció del color del tendal és un factor més ampli a tenir en compte. Més que res, el color determinarà la seva durabilitat. Seria d’ajuda si fes una recerca profunda sobre el millor color per triar per al tendal del teu restaurant. Els colors més brillants com el vermell i el taronja s’esvairan més ràpidament que els colors més clars com el groc. Heu de seleccionar un color de tendal que conservarà el seu color més temps que la resta.

Tendals per a hostaleria

El tendal adequat per al teu restaurant millorarà les vendes i la satisfacció del client perquè tothom espera un espai de menjador còmode. Des de Solexpert, instal·lació  de tendals a l’Escala per a l’hostaleria, podem ajudar-te a instal-lar un tendal al teu local o restaurant. Per tant, fes una ullada a les opcions disponibles i pren la millor decisió ideal per a les característiques úniques del teu restaurant.

 

About the Author

També et pot interessar