Descobreix els beneficis de tindre un tendal a casa a l’ Empordà

Instal-lació de tendals i protecció solar a l’ Alt Empordà

Si la teva llar està en una àrea sense ombra natural, és important considerar instal·lar un tendal, ja que et pot oferir la millor ombra possible durant les diverses activitats que facis a l’aire lliure. a SolExpert, som instal-ladors oficials de tendals a l’Escala i a tot l’Alt Empordà. Descrobreix els beneficis:

PROTECCIÓ CONTRA ELS DANYS CAUSATS PER L’AIGUA
Els tendals permeten protegir les portes de fusta, els marcs de les finestres i els revestiments de les portes de qualsevol dany causat per les precipitacions i laigua. Si el tendal s’instal·la sobre la finestra oberta, ajudarà a evitar les filtracions de pluja que, altrament, serien perjudicials per a les finestres.

REDUCCIÓ DELS COSTOS DE REFRIGERACIÓ DE LA LLAR
La instal·lació de tendals retràctils sobre les finestres pot reduir considerablement les factures d’energia de casa quan fa fred. A més, els tendals retràctils per a finestres proporcionen suficient ombra per evitar la calor excessiva a través dels vidres de les finestres.

beneficis de tindre un tendal a casa a l' Empordà
beneficis de tindre un tendal a casa a l’ Empordà

CONSERVACIÓ DEL MOBILIARI INTERIOR
Els tendals col·locats sobre les finestres poden proporcionar ombra suficient per protegir el mobiliari i la decoració interior de la casa dels danys causats per l’exposició a l’excés de llum solar. Si voleu conservar els seus mobles d’exterior, un tendal retràctil és la inversió més factible que podria ajudar. És molt probable que els seus mobles de terrassa o pati puguin començar a deteriorar-se fàcilment amb la llum solar intensa, però la bona notícia és que un tendal jugarà un paper important a l’hora de mantenir els cars mobles protegits durant els mesos més càlids de l’estiu.

AUGMENT DEL VALOR DE LA CASA
La instal·lació d’un tendal retràctil afegeix més valor a l’habitatge, especialment si se n’ha instal·lat un que sigui durador, ja que durarà més temps i pot ajudar molt els propietaris que intenten vendre casa seva.

APARENÇA
Tenir un tendal retràctil instal·lat a diferents parts de casa la fa més atractiva i bella. I amb una àmplia gamma destils i colors disponibles, es pot combinar fàcilment amb lexterior de la casa.

Beneficis de tindre un tendal a casa a l’ Empordà

Aquesta bella aparença pot atraure la gent que sovint vol passar més temps a l’aire lliure. Finalment, és molt important demanar a un professional que instal·li els tendals, ja que assegura que duraran més temps i serà una inversió que val la pena. Gràcies per llegir aquesta entrada del bloc, si vostè té alguna pregunta o desitja posar-se en contacte amb nosaltres, visiteu la nostra pàgina de contacte o truqueu-nos al Telf 97 277 22 19

 

About the Author

També et pot interessar

No Related Post