Avantatges de tenir un tenir un tendal motoritzat Somfy

Tendals motoritzats amb Somfy a la Costa Brava

A SolExpert, som distribuïdors del tendals motoritzats somfy y et volem explicar els avantatges. Els motors somfy et permeten automatitzar el control i ús, automatitzant la teva llar, i, per tant, obtenir un guany en comoditat amb l’ús del comandament a distància i també t’ajuda a estalviar a les teves factures. Amb els motors somfy amb un sol gest del comandament pots ubicar el tendal a la posició desitjada i crear programacions horàries d’una forma senzilla i pràctica.

Avantatges per instal·lar tendals motoritzats amb Somfy:

Mantingues el confort endins
Control a distància
Fins i tot a l’hivern
Allarga la vida útil

La instal·lació d’un motor somfy per a tendal a la Costa Brava és realitzada pels nostres professionals, els quals us ajudaran a triar la motorització més adequada per al vostre tendal i us ajudaran en la vostra instal·lació:

Explicar-te els beneficis de motoritzar un tendal
Instal·lar el motor adequat
Enllaçar el comandament a distància

Estalvia diners en les teves factures enèrgetiques amb un tendal motoritzat Somfy

Instal·lar un tendal motoritzat somfy a la teva llar, us portarà un grau elevat d’avantatges, com estalviar en les factures energètiques de llum i calefacció, i és que inclou sensor de lluminositat per regular la temperatura interior i protegir el tendal de tempestes.​ Disposar d’un tendal, com sabem, comporta els avantatges de sobretot a l’estiu evitar que l’interior de la nostra llar entri tota la llum solar, i, per tant, filtrar la calor, i rebaixar fins a 10 graus la temperatura interior i mantenir la temperatura d’ una forma constant.

Els motors somfy instal·lats per nosaltres a la Costa Brava, porten els avantatges a un nivell molt més alt, ja que programar-lo permet desplegar el teu tendal, cofre, estàndard o pèrgola a les hores que volem, per exemple a les hores de major sol o quan no estiguem a casa. Un altre dels avantatges dels tendals motoritzats somfy és garantir la recollida i segellat del tendal dins del casset, evitant la penetració d’aigua. El sistema de tensió del teixit, garanteix un aspecte estètic perfecte al teu tendal.

Avantatges de tenir un tenir un tendal motoritzat Somfy
Avantatges de tenir un tenir un tendal motoritzat Somfy

Nosaltres, com instal·ladors de tendals motoritzats somfy a la Costa Brava i assessors en protecció social i estalvi energètic a través dels nostres tendals, persianes, pèrgoles i paravents, els recomanem optar per aquesta solució, ja que només hi veiem avantatges. Les solucions que ens proporciona el nostre partner Somfy estan dissenyades per ser fàcils d’utilitzar i senzilles d’implementar.

Motoritzacions Somfy a la Costa Brava

Si esteu interessats a rebre més informació, us podem informar amb més detall, A la nostra empresa som especialistes en motoritzacions marca Somfy (Somfy Expert) a la Costa Brava, automatismes per a tendals, persianes i cortines. Si teniu dubtes o si necessiteu qualsevol mena d’orientació, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us donarem el millor servei.

About the Author

També et pot interessar

No Related Post