Tendals correders coneix tots els seus avantatges

Els tendals corredissos, també anomenats pèrgoles, tenen l’avantatge d’oferir ombra en espais com patis o terrasses, sent un tipus de tendal molt pràctic i sent un dels que menys es veu afectat per les inclemències metereològiques, com poden ser la pluja o vent. La composició està formada per una lona que s’instal·la en una estructura de fusta o alumini, quedant fixada. Una altra particularitat és que la lona es pot desplegar o recollir per resguardar-se del sol.

Un dels avantatges dels tendals corredissos és que obren el seu espai exterior i el fan més utilitzable durant tot l’any. Vostè pot decidir quin tipus és el que s’adapta millor a les seves necessitats aquest any. Si us agrada tenir flexibilitat quant a com i quan utilitzar aquests tendals, els tendals retràctils podrien ser l’opció perfecta. Com el seu nom indica, es poden guardar fàcilment quan no es fan servir, cosa que significa que podeu gaudir de la llum del sol o d’una còmoda ombra durant tot el dia.

Si creieu que aquest és el tipus de tendal adequat per a casa, podeu començar a personalitzar la vostra nova estructura. Un dels avantatges dels tendals nous és que venen en una varietat de bells colors, teles, acabats i més. No només un nou tendal correder ajudarà a regular la temperatura dins de la seva residència, sinó que gaudir d’aquesta nova addició també pot bloquejar els raigs UV nocius mentre passa temps a l’aire lliure amb els seus amics i familiars.

Tendals correders coneix tots els seus avantatges
Tendals correders coneix tots els seus avantatges

Tendals de fusta amb tendal corredís

Els tendals corredissos realitzats amb fusta, són un dels tipus de tendals disponibles, ofereixen una imatge rústica, càlida i natural en espais exteriors com terrasses i jardins de la nostra llar. El resultat és un espai arrecerat del sol, creant un ambient agradable i molt decoratiu alhora. Les guies del tendal són instal·lades als travessers de l’estructura, i queden no visibles, per la qual cosa l’estètica de la pèrgola no es veu afectada.

Tendals d’alumini amb tendal corredís

Els tendals corredissos metàl·lics, com el seu nom indica, estan fets amb alumini, i són el sistema indicat per cobrir grans terrasses i grans superfícies. El disseny és modern i elegant, amb diferents colors i acabats. Destaca alhora, perquè sempre serà una estructura ferma i resistent.

Les guies solen anar integrades a l’estructura, i destaquen sobretot, com hem comentat per la seva resistència. L’alumini és fort i lleuger, ia més aquest tipus de pèrgoles o tendals corredissos requereix poc manteniment, en no oxidar-se, sent molt demandades i decoratives, hi ha un gran ventall d’acabats i colors disponibles.

Per començar a parlar amb nosaltres sobre els avantatges dels tendals corredissos, no dubteu a posar-vos en contacte. Estem ubicats al Casc Antic de L’Escala. Població de la Costa Brava, amb molt bona comunicació per fàcil accés per carretera des de Girona, com ara Autopista A7 de Barcelona o França. El nostre número de telèfon és el 97 277 22 19. Poseu-vos en contacte amb nosaltres avui per començar. Esperem transformar la vostra llar.

About the Author

També et pot interessar

No Related Post